Op 23 december 2014 overleed Dori van Musscher Jongeling in Zorgvilla Ziependaal. Dori werd geboren op 19 april 1935 in ‘s Gravenhage in een gezin met 2 kinderen waarvan vader werkzaam was bij personeelszaken van de Gasunie. In Den Haag groeide ze op volgde de lagere school en de Mulo. Daarna was ze werkzaam als secretaresse. In de vijftiger jaren leerde ze haar man Ed kennen met wie ze op 22 jarige leeftijd trouwde. Ze gingen wonen in Den Haag daar werd Marc geboren.

In 1959 kreeg Ed een baan bij Billton en toen verhuisde het gezin naar Oosterbeek waar twee dochters werden geboren. Ed was drukdoende met zijn werk buitenshuis maar in huis ging alle zorg van Dori uit naar haar man en kinderen.

Ze maakten mooie jaren mee en genoten van vakanties in heel wat landen van Europa. In 1985 kwam haar man Ed plotseling te overlijden. Dori is er eigenlijk nooit goed over heen gekomen want in hun huwelijk was het vooral Ed die steeds de initiatieven nam. Dori zal herinnerd worden als een attente vrouw op en top zorgzaam en bekend bij de tennis- en bridgeclub en samen met Ed bij de “Dwarsliggers”

De laatste jaren raakte ze wat meer afwezig en drong niet alles goed meer tot haar door, zoals bleek toen zoon Marc steeds meer zorg nog had en uiteindelijk verleden jaar 4 december overleed.

Haar appartement boven Blokker was haar home ze wilde er graag tot het einde blijven maar in juli was er een ziekenhuisopname waarna ze een plek kreeg in Zorgvilla Ziependaal waar ze aanvankelijk weer wat opknapte.

Maar haar conditie ging toch achteruit en tenslotte wilde ze ook niet meer.

Omringd door haar geliefden die bij haar waakten  ging ze van ons heen op 23 december. Op 29 december was de afscheidsviering in onze kerk waarna de crematie plaats vond in besloten kring

Moge de nabijheid van de Eeuwige haar rust en vrede bieden samen met haar man Ed en zoon Marc.