In haar appartement in Hoog Doorwerth te Heelsum overleed Ann Camps op 92 jarige leeftijd. Ze werd in Oosterbeek geboren op 28 juli 1922 als oudste in een gezin van 3 kinderen. Haar vader was administratief medewerker bij de Heidemij en moeder was eigenaar van Camps modehuis In Oosterbeek. Oosterbeek heeft veel voor haar betekend zeker in de jaren toen ze haar eigen bedrijf had Crepa Camps reparaties Ze was er trots op en had er tot op hoge leeftijd nog contacten mee.

Eind 70 jaren ging Ann naar België waar ze in Heide Kalmthout tot voor kort heel mooie jaren heeft gehad, ze kon haar passie uitleven in het paardrijden.Ze had haar vriendinnen en hield van reizen en ze had een eigen plaats in de locale gemeenschap met vrienden en bekenden en was actief lid van de kerk Binnen de eigen familie had ze een eigen plek en haar 90e veerjaardag werd nog in volle glorie gevierd in Oosterbeek.Toen verleden jaar januari haar zus Hennie overleed heeft dat haar diep aangegrepen
Toen duidelijk werd dat verblijf in België niet langer mogelijk was viel het haar bijzonder zwaar om na 37 jaar te moeten vertrekken. Er was heel wat overredingskracht nodig De verhuizing in oktober 2014 naar Hoog Doorwerth is echter tot een goed einde gebracht dank zij de geweldige inzet van veel familieleden Ze was echter nauwelijks in Heelsum toen ze ziek werd en ziekenhuisopname noodzakelijk was. Ze kreeg toen te horen dat haar toekomst nog maar zeer beperkt was. Ze kwam weer terug in haar appartement en kreeg dank zij de Buurtzorg alle aandacht en verzorging terwijl ook haar familie steeds stand-by was. Geleidelijk aan namen haar krachten steeds meer af en zo ging ze van ons heen op 3 januari.
Haar uitvaart vond plaats in de Bernulphuskerk waarna haar lichaam zoals ze zelf graag wilde in de Hof achter de kerk ter ruste is gelegd.
Dat Gods nabijheid haar en haar dierbaren tot kracht moge zijn.