Donderdagavond 5 maart overleed in Rijnstate Stieny Molmans op 98 jarige leeftijd. Ze woonde de laatste jaren in Huize Sonneberg. Op 5 december 1916 geboren in Groenlo groeide ze op bij haar oma en opa en leerde al vroeg het kappersvak. Daar leerde ze haar man Jacques kennen in de dertiger jaren. Ze trouwden in 1943 en hadden een kapperszaak in de Steenstraat te Arnhem. Ze maakte de evacuatie mee en de wederopbouw. In de vijftiger jaren werd Jacques ziek en kwam Stieny er een lange tijd alleen voor te staan: de zaak en de kinderen. In het gezin waren intussen drie kinderen geboren. Gelukkig knapte Jacques weer op en het ging verder goed. 

In 1974 werd de zaak verkocht en gingen ze wonen in Westervoort. In 1988 overleed haar man en tot overmaat van ramp ook haar dochter Renée in 1992. Geleidelijk aan kon ze het leven weer oppakken,
geholpen door haar zonen. Ze woonde intussen weer in Arnhem aan de Groningersingel tot rond 2010; toen kwam een plaats in een appartement in Mooiland in Renkum als opstap naar huize Sonneberg. Met de gang der jaren werd haar gezondheid wel wat minder. In de zomer van verleden jaar kwam ze te vallen. Na verloop van tijd was ziekenhuisopname nodig maar het herstel verliep minder goed dan gehoopt. Via Oranje Nassau Oord in Renkum kwam ze weer terug in de Sonneberg waar ze uiteindelijk toch vrij plotseling overleed. Stieny was een vrouw die zorg had voor man en kinderen en herinnerd kan worden als een zelfstandige vrouw, wat afstandelijk, maar ook als een wijze lieve dame met wel een eigen oordeel met eigen voorkeuren. Een vrouw die vanuit het kappersvak er steeds graag piekfijn uit zag en dit tot op het laatst wist vol te houden.
Op vrijdag 13 maart was de uitvaart in onze kerk, waarna de crematie in Moscowa. Dat zij moge rusten in de Vrede van de Eeuwige en dat haar geliefden steun mogen vinden om het gemis te kunnen dragen.