Wim Zimmermann (1925- 2015)
Na een voltooid leven en tot het einde toe zelfstandig, het leven in eigen hand houdend, is rustig ingeslapen Willem Bernard, Wim Zimmermann.
Geboren in Den Haag op 21 april 1925 trouwt hij in Bahrein op 11 oktober met Ellen Moora, die daar werkt als verpleegkundige. Ze krijgen 5 kinderen. Als civiel ingenieur heeft Wim veel projecten begeleid. Veel in het buitenland o.a. Saoedi Arabië, Ghana, Tanzania, en meerdere ook in Nederland. In 1979 verhuist hij met Ellen naar Oosterbeek. Na zijn pensionering in 1987 wordt hij o.a. penningmeester van het parochiebestuur van onze kerk. 

Vele jaren hebben wij mogen profiteren van zijn inzet op financieel, technisch gebied en zijn scherpe kijk op de ontwikkelingen binnen de katholieke kerk. In menig opzicht was hij de tijd ver vooruit. Na het overlijden van Ellen gaat hij wonen in de Valkenburcht. Daar ontmoet hij Anneke Spaanderman en naast veel zorgen over haar gezondheid hebben ze daar samen een hele gelukkige tijd.
In de vroege ochtend van zondag 13 december is hij, na een kort verblijf in Residence Haesekamp in Wassenaar overleden. In een intieme maar betrokken viering hebben we op donderdag 17 december 2015 afscheid genomen in het crematorium Nieuw Eykenduynen in Den Haag.

Moge hij rusten in vrede.