Op donderdag 2 juni is in de leeftijd van 89 jaar overleden Alida Theresia Alie Tobé-Visser. Ze is geboren op 30 januari 1927 in Rotterdam. Hier ligt haar jeugd. Op 31 mei 1955 trouwt zij met Matthias, Matt Tobé, eveneens een geboren Rotterdammer Ze worden de ouders van drie zonen, van Wim, Joep en Tom en grootouders van 4 kleinkinderen, Martijn, Chrstiaan, Laura en Jasper. Na het pensioen, in 1987, verlaten zij Rotterdam en vestigen zich in Arnhem.

In het begin van de negentiger jaren hebben zij de weg naar de Bernulphus gevonden en wordt met name Alie actief in onze parochie als o.a. lid van de bezoekgroep. Voordien was ze al een trouw bezoekster van bewoners van het Verpleeghuis De Braamberg in Arnhem. Op 13 december 1998 overlijdt Matt. Het is een groot gemis voor Alie maar moedig gaat ze haar weg alleen. Haar optimisme, haar positieve levensinstelling, haar trouw aan mensen en haar humor zijn belangrijke eigenschappen die haar in deze tijd goed van pas komen. De laatste jaren verblijft zij in het Verzorgingshuis De Sonnenberg in Oosterbeek .
Dankbaar voor haar leven hebben haar kinderen en kleinkinderen samen met familie en anderen op vrijdag 10 juni afscheid genomen in een viering in onze kerk. Daarna volgde in het Crematorium Slingerbos in Ede de crematieplechtigheid. Moge zij rusten in vrede.