In de vroege ochtend van maandag 14 augustus overlijdt, in de leeftijd van 80 jaar, Marianne Teulings-Janssen.

Ze is geboren in Arnhem op 19 december 1936 als oudste in een gezin van zes kinderen. Vlak voor de oorlog verhuist het gezin naar Oosterbeek. De angstige septemberdagen van 1944 zijn voor altijd in haar geheugen gegrift. Na de evacuatie en de bevrijding woont ze een aantal jaren in Arnhem. In 1956 komt het gezin weer teug naar Oosterbeek. Marianne volgt een opleiding voor medisch analist. Tot aan haar huwelijk, op 3 maart 1962 met Olf Teulings, werkt zij in het Radboudziekenhuis in Nijmegen. 

Na hun huwelijk gaan ze wonen aan de Benedendorpsweg in Oosterbeek. Marianne heeft zich na haar huwelijk volledig gegeven aan het vrijwilligerswerk. Bovenaan dit werk stond bij haar de zorg voor de medemens, vooral de oudere.

In 2004 verhuizen ze naar een appartement in de Marienborg. Hier overlijdt op 13 december 2007 Olf. Moedig pakt ze haar leven weer op. De laatste maanden van haar leven waren moeilijk. Uiteindelijk wordt ze opgenomen in hospice Rozenheuvel in Rozendaal, waar ze in alle rust is gestorven.

Haar uitvaart is op 19 augustus jl. gevierd in onze kerk, waarna de crematie is gevolgd op Moscowa.

Moge zij rusten in vrede...