Zondag 29 oktober 15:00 uur Trio A-Majeur
Zondag 5 november 15:00 uur Cantanimus
Vrijdag 10 november 18:30 uur St, Maarten
Zaterdag 23 december 20:00 uur Carmina Ludens
Zondag 7 januari 2018 20:00 uur Neva Ensemble


Concerten en evenementen in de Bernulphuskerk worden georganiseerd door de evenemenetencommissie.
Contactpersoon hiervan is dhr. H.Vaessen, hennievaessen@xs4all.nl

Liedmaker Alex van der Horst schrijft Nederlandstalige teksten rond levensloopervaringen. Ze laten zich horen als verhaaltjes met een melodie, vol herkenning voor oor, hart en ziel. Het programma: “Levensloop en Lange Liefde” is in 2015 op cd uitgebracht. Alex ziet het leven als een treinreis: soms gaat ie lekker, soms is het hopeloos. Hij weet dat “vreemd geluk” bestaat en vraagt zich af wat de meerwaarde is van file-apps en weer-tweets, waarom je zou wachten tot je tijd hebt en of de zwaartekracht niet als een geliefde kan zijn. 

Op zondag 5 november om 15.00 uur geeft CantAnimus een Allerzielenconcert in onze kerk. Het Koor CantAnimus is een gemengd koor met 23 avontuurlijke zangers en zangeressen uit de regio Arnhem-Nijmegen. Het staat onder leiding van dirigent en componist Caspar van der Vinne, die het koor ook begeleidt op de piano. CantAnimus heeft vorig jaar een soortgelijk programma gebracht in onze kerk en als u van der Vinne’s Requiem veur mien Moe nog nooit heeft gehoord is dit uw kans. 

Hij komt er weer aan... de Grote Sint Maarten Lampion Optocht Op vrijdagavond 10 november om 18.30 uur zullen we met de kinderen weer het feest van Sint Maarten vieren. We spelen eerst het aloude verhaal van Sint Maarten. In 397 werd bisschop Martinus van Tours begraven. Martinus gaf als soldaat de helft van zijn mantel aan een bedelaar. Hij werd vervolgens monnik en later bisschop van Tours. Na het spel gaat onder muzikale begeleiding van de Scouting Huissen de grote tocht beginnen.

Sinds 2002 is de werkgroep Bernulphus Evenementen actief in de Bernulphuskerk. Zeer regelmatig vinden er hoofdzakelijk concerten plaats, maar ook andere evenementen zoals het jaarlijkse grote St Maartenfeest, lezingen en tentoonstellingen. Doelstelling van deze werkgroep is ons kerkgebouw naast het gebruik voor onze eigen geloofsgemeenschap ook ruimer beschikbaar te stellen. Hiermee willen we ons dienstbaar opstellen voor de lokale gemeenschap; we willen dan een open ontmoetingsplek zijn. De evenementen worden bekend gemaakt via parochieblad en de persberichten in de lokale kranten.