Bernulphus Oosterbeek

Onderdeel van de Z. Titus Brandsma parochie

Stichting "Vrienden van de Bernulphus"

Velen zullen zich nog de restauratie van ons kerkgebouw in de 90-er jaren van de vorige eeuw herinneren. De kerk werd onder leiding van en met inbreng van veel deskundige parochianen grondig gerestaureerd. Belangrijke projecten in die restauratie waren de leien dakbedekking, het schilderwerk van wanden en pilaren en de kruiswegstaties van Jan Toorop. Het resultaat heeft vervolgens veel bewondering en complimenten opgeleverd.

Lees meer: Stichting "Vrienden van de Bernulphus"

Drie koren, twee orgels

In plaats van één pijporgel beschikt onze kerk nu over twee ‘digitale’ kerkorgels, een op de vertrouwde plek boven, waar het Bernulphuskoor en het Parochiekoor zingen en een beneden nabij het liturgisch centrum, waar het Nederlands koor zingt. Vooral voor het Nederlands koor is dat een enorme verbetering omdat het geluid van het orgel nu niet meer vertraagd van ver achter uit de kerk klinkt, maar direct van dichtbij en daarmee beter steun geeft. 

Lees meer: Drie koren, twee orgels

Schenkingen fiscaal aantrekkelijk

Voordeel voor u èn uw parochie

Parochies ontvangen geen subsidie. Dus bestaat uw parochie dankzij uw giften. Wanneer u regelmatig geeft, dan kunt u gebruik maken van een fiscaal aantrekkelijke regeling. In feite komt het erop neer dat u geld terugkrijgt van de Belastingdienst. Hoeveel u terugkrijgt is afhankelijk van het voor u geldende tarief inkomstenbelasting (zie de twee voorbeelden). Het resultaat is dat u meer kunt geven, zonder dat het u netto meer geld kost!

Lees meer: Schenkingen fiscaal aantrekkelijk

U bevindt zich hier: Home Vrienden van de Bernulphus