Romayne WheelerNu al weer voor het derde achtereenvolgende jaar treedt de befaamde pianist Romayne Wheeler op in onze parochie. Zaterdagmiddag 26 mei om 14u30 speelt hij in de Maria Virgo Regina-kerk van Bennekom.

Wandelen van kerk naar kerk“Stille Zaterdag is één van de schoonste dagen van het jaar. De Koning, Christus, slaapt in de dood. Paaszaterdag is geen dag om te winkelen, maar om te wandelen.” Deze mooie uitspraak van Antoine Bodar in de uitzending ‘Pasen in Rome’ is opgevolgd door een groep katholieken, protestanten en vrijzinnigen.

Pastoraal trioIn een vrijwel vol kerkgebouw namen de gelovigen van Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze samen met mede-parochianen afscheid van de OL Vrouw van Lourdeskerk. 84 Jaar na de opening van de kerk was het op 11 februari een waardige slotdienst, samengesteld door leden van de geloofsgemeenschap. "Blijf met elkaar verbonden als gemeenschap. Geloof dat God ons niet verlaat, als wij dit kerkgebouw moeten verlaten", zei pastoor Henri ten Have. Voor een verslag van de afscheidsviering en de complete tekst van de overweging en de lezingen:

Kinderkoor EigenwijsKom en ontdek dat zingen ontspant, leerzaam en vooral heel gezellig is! Elke dinsdagmiddag van 15.45 uur tot 16.30 uur voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8, in de Alexanderschool aan Acacialaan 32a, 6721 CP Bennekom.

EgypteOok dit najaar zal pastor Guido Dieteren vanuit de Titus Brandsmaparochie weer een parochiereis verzorgen. En dit jaar heeft hij gekozen voor een bijzondere reis naar het land dat al lang geleden zijn hart gestolen heeft: Egypte!