Ook  de Raad van Kerken Oosterbeek-WolfhezeDoorwerth-Heveadorp levert hier, vanaf de oprichting van de Stichting Kruispunt in 1995,  een bijdrage aan.

Met heel veel plezier wordt er al jaren lekker gekookt. Het Oosterbeeks menu (aardappelen, vlees, vega, groenten en heel veel jus), is inmiddels een begrip bij de bezoekers van het Kruispunt en wordt zeer gewaardeerd. Dit blijkt wel uit de bedankjes die we na afloop dikwijls krijgen. “Lekker gekookt hoor. Dank je wel hoor. Dat toetje wil ik volgende keer wel weer. Heb je nog een beetje?”

Een aantal van de vrijwilligers draait al vanaf de oprichting mee. Een aantal van hen zijn, mede door Corona, vanwege gezondheidsredenen of hun leeftijd,  gestopt. Hierdoor wordt er nu een extra beroep gedaan op de mensen die nu de kookgroepen vormen. Het is oppassen dat zij niet voortijdig gaan afhaken. De kookgroepen hebben dan  ook dringend aanvulling nodig. Doe eens een jaartje (als stage) mee en daarna misschien nog een jaartje? Alleen of met een ander. 

Praktische informatie:Kom eens kijken! Je kunt starten als kookmaatje vóór je een definitieve beslissing neemt. We koken, in groepjes van vier, elke 2e en 4e donderdag van de  maand van  16.00 tot  17.30 uur en eten daarna gezellig mee. Bij voldoende vrijwilligers kookt iedereen 1x per kwartaal.

Neem voor het koken contact op met een van de (oud) deelnemers:
Marlies Raaijmakers (oud-deelnemer) m.raaijmakers4@upcmail.nl tel.026 3332226
Dineke de Graaf (deelnemer) dinekedegraaf@gmail.com tel. 06 41426984
Marina  de Vries (deelnemer en tevens coördinator) devriesmarina@icloud.com tel. 06 53330820

  • Meest recente aanpassing(en): maandag 19 februari 2024, 18:33:37.