Het parochiebestuur nodigt u van harte uit voor het afscheid van Henri ten Have als pastoor van onze parochie Heilige Titus Brandsma.

Zondag 8 januari is er een Titusviering voor alle parochianen. De Eucharistieviering in de St. Johannes de Doper- en Verrijzenis des Herenkerk, Bergstraat 17 te Wageningen begint om 10.30 uur.

(De viering is ook via livestream te volgen. Op deze dag vervallen alle andere vieringen in onze parochie.)

Pastoor_Henri_ten_Have_Klein.jpg

Na de viering heeft u tot 16.00 uur de gelegenheid om onze pastoor Henri persoonlijk en informeel gedag te zeggen. Deze afscheidsreceptie vindt plaats in het dichtbij gelegen hotel WICC, Lawickse Allee 9 te Wageningen. Een drankje en kop soep worden geserveerd.
De kerk en het hotel in Wageningen zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer (busstation Stadsbrink). U kunt parkeren (’s zondags gratis) op de nabij gelegen parkeerterreinen Olympiaplein, Gerdesstraat en Plantsoen.

Gezamenlijk cadeau
U kunt bijdragen aan een gezamenlijk cadeau door een bedrag over te maken op  bankrekening NL 60 RABO 0337 5049 46 op naam van Parochie zalige Titus Brandsma. Vermeld a.u.b.: bijdrage cadeau afscheid pastoor.

Met uw vragen over de afscheidsbijeenkomst kunt u contact opnemen met Erika Dupain via de mail: secretaris@pztb.nl of telefonisch: (06) 53790959 (bij voorkeur na 16.00 uur).

  • Meest recente aanpassing(en): woensdag 10 april 2024, 16:13:19.