LourdesgrotOnze parochie zalige Titus Brandsma Parochie gaat van maandag 2 mei tot en met zondag 8 mei 2022 per vliegtuig op bedevaart naar Lourdes. De reis valt in de meivakantie zodat ook jongeren, tieners en kinderen de gelegenheid hebben om elkaar in Lourdes te ontmoeten en samen het geloof te vieren en te (her)ontdekken.

In 2018 gingen we met een groep van ruim 50 bedevaartgangers uit onze parochie naar Lourdes, onder wie onze pastoor Henri ten Have, een afvaardiging van het jongerenkoor JKA uit Ede en verschillende vrijwilligers. Het Lourdes Comité van onze parochie vertrouwt erop dat de pandemie in mei 2022 beheersbaar is geworden en wij verantwoord, samen met pastoor Ten Have, op bedevaart kunnen gaan. Dan is het weer mogelijk om elkaar als parochianen te ontmoeten in Lourdes, voor elkaar open te staan en te bouwen aan de saamhorigheid binnen onze parochie tijdens en na deze pelgrimage. Uiteraard is de reis onlosmakelijk verbonden met veel gezelligheid.Organisatie
De bedevaartorganisatie Christoffel Reizen verzorgt de reis. Op 24 juli, de feestdag van de heilige Christoffel, de patroon van de reizigers, heeft de organisatie een start gemaakt. Christoffel Reizen biedt geheel verzorgde bedevaarten aan naar Lourdes, Rome, het Heilig Land, de WereldJongerenDagen en vele andere plaatsen in de katholieke traditie. De organisatie is nieuw maar toch vertrouwd en opgebouwd op de fundamenten van een rijk verleden.

Gaat u ook mee?!
Wilt u nu al meer weten – neemt u dan contact op met Elly Croon, onze parochiecoördinator van de bedevaart, tel. 06 5554 2876. U bent van harte uitgenodigd voor de informatiebijeenkomst op zaterdag 22 januari 2022 om 14.00 uur in de Johannes de Doperkerk, Bergstraat 17 in Wageningen. U kunt zich hiervoor opgeven via de mail - ellycroon@outlook.com of telefonisch onder het bovengenoemde nummer.