De dagen worden korter, de kaarsjes gaan aan en we zoeken de warmte binnenshuis weer op. Er is behoefte aan saamhorigheid en geborgenheid.

Muziek kan hieraan bijdragen en kan ons van binnen verwarmen. Richting de kerstmis kunt u zich laten meevoeren op de klanken van mooie kerstliedjes en stemmige muziek.
Accordeon Vereniging Oosterbeek verzorgt op zondag 17 december a.s. een kerstconcert in de Bernulphus Kerk in Oosterbeek. Het orkest staat onder leiding van dirigent Paul Beekhuizen. Tijdens dit concert zal ook mannenzangvereniging Kunst na Arbeid, onder leiding van dirigent Rob Leunen, optreden.
Het concert begint om 14.30 uur en de kerk is open vanaf 14.00 uur. De entree is gratis.

U komt toch ook?!

Rijnstad Vocaaltheater uit Arnhem is een heel veelzijdig koor, en bestaat al bijna 40 jaar. Begonnen als operettevereniging in 1985 leggen ze zich de laatste jaren steeds meer toe op musicals. In juni brachten ze de spannende musical Curtains in het Stadstheater van Arnhem, en direct na de zomer zijn ze gaan repeteren voor een heel gevarieerd kerstconcert. Met bekende nummers als Walking in a Winterwonderland en Let it snow, Engelse carols, jazzy nummers maar ook prachtige klassiekers als Stille Nacht (in drie talen). De zangers zijn heel blij dat ze na de coronajaren weer voor publiek kunnen optreden!

20 december 2023 20.00 uur Bernulphuskerk, Utrechtseweg 129, Oosterbeek

Toegang gratis, vrije gift na afloop

 

Liefdevolle en troostrijke klanken voor allen die hun dierbaren willen gedenken.
 
In het kader van Allerzielen en Zondag Voleinding 2023 zingt het koor CantAnimus onder leiding van dirigent/componist Caspar van der Vinne zijn Requiem veur mien Moe, Ave Maria en Onze Vader, omlijst met liederen van onder meer Bach, Schönberg, Jenkins, Mozart en Schubert.
 
Zondag 5 november, 15.00 uur R.K. Kerk St. Bernulphus, Utrechtseweg 129, Oosterbeek
Zondag 26 november, 15.00 uur Grote of St. Maartenskerk, Grote Molenstraat 2, Elst (Gld.)
 
U hoeft zich niet aan te melden.
Uw vrijwillige bijdrage na afloop ter dekking van de kosten wordt op prijs gesteld.
 
Wij hopen u te ontmoeten en te ontroeren op één van deze data!
 
Met vriendelijke groet,
namens CantAnimus,
Gea Dijkstra
 
 

Al sinds 2002 is de werkgroep Bernulphus Evenementen actief in de Bernulphuskerk. Zeer regelmatig vinden er hoofdzakelijk concerten plaats, maar ook andere evenementen zoals lezingen en tentoonstellingen. Doelstelling van deze werkgroep is ons kerkgebouw naast het gebruik voor onze eigen geloofsgemeenschap ook ruimer beschikbaar te stellen. Hiermee willen we ons dienstbaar opstellen voor de lokale gemeenschap; we willen dan een open ontmoetingsplek zijn. De evenementen worden bekend gemaakt via parochieblad en de persberichten in de lokale kranten. Tevens is er een lijst van e-mailadressen van mensen die een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Indien u wilt worden opgenomen in die lijst kunt u zich aanmelden: hennievaessen@xs4all.nl