In aanloop naar lange en warme zomerdagen zingt Projectkoor Festina Lente een afwisselend programma. In een kleine bezetting brengen zij verschillende sferen tot leven, van opwindende ontluikende liefde tot onontkoombaar liefdesverdriet. Soms prachtig poëtisch, soms met een knipoog.
 
U kunt luisteren naar Engelse madrigalen, zoals Farmers Fair nymphs I heard one telling en Bennetts Weep o mine eyes, maar ook naar liederen van Orlando di Lasso, zoals O occhi manza mia, Quand mon mary vient de dehors, Un jour vis un foulon en Madonna mia, pietà. Natuurlijk mogen de wereldlijke liederen van Josquin des Prez, zoals het plagerige El grillo en het in-verdrietige Mille regretz, niet vergeten worden. Het programma culmineert in Monteverdi’s dramatische madrigaalcyclus Lamento d’Arianna.
 
Kom luisteren naar deze prachtige koormuziek die de zinderingen van de zomer én van de liefde tot leven brengt:
• Zaterdag 11 juni 20:00 uur – Beek, Bartholomeuskerkje, Nieuwe Holleweg 2
• Zondag 12 juni 16:00 uur – Oosterbeek, Bernulphuskerk, Utrechtseweg 129
 
Entree: € 15 | CJP, tot 18 jaar, studenten € 10 | tot 12 jaar gratis
Kaarten bestellen: www.projectkoorfestinalente.nl
Attachments:
Download this file (Festina Lente 12 juni.pdf)Festina Lente 12 juni.pdf[ ]

Al sinds 2002 is de werkgroep Bernulphus Evenementen actief in de Bernulphuskerk. Zeer regelmatig vinden er hoofdzakelijk concerten plaats, maar ook andere evenementen zoals lezingen en tentoonstellingen. Doelstelling van deze werkgroep is ons kerkgebouw naast het gebruik voor onze eigen geloofsgemeenschap ook ruimer beschikbaar te stellen. Hiermee willen we ons dienstbaar opstellen voor de lokale gemeenschap; we willen dan een open ontmoetingsplek zijn. De evenementen worden bekend gemaakt via parochieblad en de persberichten in de lokale kranten. Tevens is er een lijst van e-mailadressen van mensen die een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Indien u wilt worden opgenomen in die lijst kunt u zich aanmelden: hennievaessen@xs4all.nl