AlphaWaar vroeger de kerk een plek was waar verondersteld werd dat je erbij hoorde op basis van je geloof, draait het in deze huidige tijd op de eerste plaats om vertrouwen. De Alphacursus is een cursus waar dat vertrouwen met elkaar groeit, door samen een aantal weken met elkaar op te trekken en het praten over het geloof.

Kerstlandschap te RenkumVan het Kerstlandschap wat geplaatst is in de Onze Lieve Vrouw ten Hemelopnemingskerk te Renkum is een hele fraaie en stemmige opname gemaakt.

KerststallenVanuit Veenendaal, een hele mooie presentatie over allerlei soorten kerststallen, van uit diverse plekken in de wereld.

Maria van RenkumDe kerk van OL Vrouw ten Hemelopneming in Renkum, deel van de parochie zalige Titus Brandsma, is door het publiek uitgeroepen tot de meest gastvrije kerk van Oost-Nederland! Donderdag 29 oktober maakte Roy de Witte, gedeputeerde cultuur en erfgoed van de provincie Overijssel bekend, dat de Renkumse kerk de publieksprijs van 1.000 euro heeft gewonnen met liefst 1.269 van de ruim 5.000 uitgebrachte stemmen.

AllerzielenOp de R-K Begraafplaats Doorwerth vindt dit jaar met Allerzielen geen gezamenlijke viering plaats ter herdenking van de overledenen. De begraafplaats is maandag 2 november vanaf 18.00 uur wel geopend om ieder de gelegenheid te bieden geliefden, verwanten, vrienden, mede-parochianen persoonlijk te gedenken.

KevelaerOp zaterdag 3 oktober zal de Arnhemse broederschap O.L.V. van Kevelaer weer op bedevaart naar Kevelaer gaan. Pastoor Jozef Tuan gaat mee als aalmoezenier. Verder gaan mee mgr. Herman Woorts, pastoor Henri ten Have, diaken Stan Kruszynski en diaken Ronald Heinen.