Vanaf oktober is de pastoraatsgroep begonnen met  “open kerk” op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur. We willen dan de kerk open houden voor mensen die graag even een kerk binnen lopen, een kaarsje op willen steken, even een praatje willen maken of voor hen die zo maar even in de kerk willen zitten, of de prachtige Toorop staties willen bekijken. We zijn aanspreekbaar voor degenen die dat willen. 

En... daar maken veel mensen gebruik van. De zaterdagen zijn wisselend van drukte, variërend van 5 tot 30 personen die even onze kerk bezoeken en soms een kopje koffie mee drinken.

Tot nu toe hebben we dit gedaan met een paar mensen, maar de belasting wordt voor hen wel groot. Vandaar dat we op zoek zijn naar mensen die de “open kerk” met ons samen willen realiseren. U krijgt natuurlijk uitleg over het koffieapparaat en de licht- en verwarmingsknopjes;  aan informatieve boekjes over onze kerk wordt gewerkt. Als u ons wilt helpen om de “open kerk” te blijven realiseren, dan graag even contact opnemen met:

Antoinet Verborg     schootverborg@hetnet.nl; tel. 026-3391870 of

Miep Geutjes            a.geutjes28@upcmail.nl; tel. 026-3342181

En... vergeet niet: ook u bent altijd welkom op zaterdag tussen 11.00 en 15.00 uur!