Voorkant gedachtenisprentje 25 jarig priesterfeest Henrie ten HaveDeze tekst stond te lezen op het gedachtenisprentje dat zondag 24 oktober aan alle bezoekers van de feestelijke Hoogmis in Wageningen is uitgereikt. Pastoor ten Have vierde zijn vijfentwintig jarig priester jubileum. 

Wat een mooie, stralende dag was het 24 oktober!  Een viering, waar veel over is te vertellen, maar die u beter zélf een keertje kunt Viering terugkijken 25 jarig priesterfeest Pastoor ten HaveDat kan, want alles is gefilmd, inclusief het aanbieden van het cadeau van alle parochianen.

Liturgie
De bijbehorende liturgie is onderaan bij de bijlagen te vinden. Aan het einde van deze liturgie geeft pastoor Henri een toelichting van de keuzes die hij heeft gemaakt in deze liturgie. Keuzes, die verwijzen naar de afgelopen 25 jaar. Een aanrader om bij het bekijken van de viering er bij te nemen. 

Viering druk bezocht
Vele parochianen van alle locaties hebben ervoor gezorgd dat het een onvergetelijke dag was!

Pastoor Henri aan het begin van de viering:
“Heel indrukwekkend en ook wel een beetje emotioneel om zoveel bekende en dierbare gezichten van familie, en parochianen hier voor me te zien” 

Pastoor Henri aan het einde van de viering:
“Dank jullie wel, ik had het me niet mooier kunnen bedenken.” “Dit is heel geweldig, ik heb er geen woorden voor.”

 En dát zegt voldoende! Foto's, in overvloed gemaakt, komen binnenkort beschikbaar op de website.