Zoals iedereen wel weet, worden voor elke zondagsviering in onze kerk, mensen opgehaald, die graag de viering willen bijwonen maar niet zelf naar de kerk kunnen komen. Dit werkt heel goed en heeft ons doen inzien dat dit echt in een behoefte voorziet. Zeer regelmatig bereiken ons nieuwe verzoeken. Uiteraard willen we die kunnen realiseren. Maar het zou heel fijn zijn als we een paar nieuwe chauffeurs aan onze bestaande lijst kunnen toevoegen. Op dit moment zitten we aan ons plafond en kunnen nieuwe aanvragen niet meer worden gehonoreerd. 

 De schema’s voor het 1e half jaar 2020 konden alleen worden afgerond omdat alle chauffeurs er nog een schepje bovenop wilden doen. Maar de grens is nu wel bereikt. Het zou heel jammer zijn, als we mensen niet meer kunnen helpen. Daarom doe ik hierbij een oproep. Voelt U ervoor om aan dit project deel te nemen, geeft U zich dan op als chauffeur. Het is mooi om te doen en de mensen zijn oprecht blij met dit initiatief. We zien veel mensen uit Doorwerth in de kerk en dat is fantastisch.

Wellicht kent U dit project niet maar zou U hieraan wel willen en kunnen meewerken. Wilt U hier meer van weten of wilt U zich opgeven?
Ik sta U graag te woord.
Riet Teunissen: 026-3340937, email: wagteunissen@hetnet.nl