Vertelvoorstelling: "Een nieuw begin" (voor grote en kleine mensen vanaf 12 jaar) Verhalenvertellers: Jan Tijssen en Edgar Nollen, muzikale begeleiding Jacqueline van Koolwijk.Als de lente aanbreekt, loopt de natuur weer uit. Nieuw leven ontpopt zich, barst open. In de natuur, in onszelf. Wat in de wintertijd lag te waken, komt nu tevoorschijn, is vol van beloften maar kwetsbaar. Moet er eerst iets sterven wil er nieuw leven mogelijk zijn? In deze voorstelling komen verschillende verhalen aan bod waarin deze aspecten verwoord zijn. Over de mus en de zonnebloem, de Maïsmoeder, en hoe het licht in de wereld kwam. Deze, en andere verhalen worden verteld, met muzikale begeleiding van Jacqueline van Koolwijk op keyboard en diverse snaarinstrumenten (o.a. gitaar, swaramandala, nada tarangini). Edgar Nollen en Jan Tijssen kennen elkaar van de Nationale Vertelschool waar zij een opleiding deden tot verhalen vertellen. Jacqueline van Koolwijk is musicus en muziektherapeute, en werkt vanuit haar eigen bedrijf Vrije Klanken. Zij treden al enkele jaren samen succesvol op met het kerstvertelprogramma ‘Kerstverhalen wereldwijd‘
 
Plaats: Remonstrantse Kerk, Wilhelminastraat 10, Oosterbeek 
Tijd: 16.00 – 17.30u (inloop vanaf 15.30u)
Kosten: vrijwillige bijdrage
Informatie: Jan Tijssen, bezielendeverhalen@gmail.com 
 
 

Ontmoetingen in een open en ontspannen sfeer rond een thema dat er toe doet

Het zijn eigenlijk ronde-tafelgesprekken waarbij iedereen kan aanschuiven. Deze ontmoetingen staan open voor iedereen, dorpsbreed. Inloop is vanaf half vier. Het officiële deel begint om 16.00 precies en het eindigt om 17.30 uur. 

De bijeenkomsten worden georganiseerd door een werkgroep van de Raad van Kerken.

Hebt u belangstelling: u vindt hier het jaarprogramma 2020-2021. Voor de bijeenkomsten in de herfst hebben we reservedatums zodat deze evt. naar voorjaar 2021 verplaatst kunnen worden. Aanmelding vooraf is i.v.m. corona-protocol verplicht, op onderstaand email-adres.

Contactadres: theemetthemaoosterbeek@gmail.com